Verzekeringen

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Zakenkantoor Sempels is erkend als onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Dit betekent dat wij samenwerken met diverse maatschappijen, zonder enige verplichting.

Wij verzekeren particulieren, zelfstandigen en KMO’s en kennen het bestaande verzekeringsaanbod zeer goed. Aan de hand van uw vragen en behoeften beoordelen wij welke verzekeringen belangrijk zijn voor u, uw gezin, of uw bedrijf. Door goede afspraken bij verschillende maatschappijen kunnen wij u verzekeren tegen zeer gunstige tarieven.

Wij staan garant voor een sterke en snelle service op administratief en praktisch vlak. U mag ons steeds vragen om informatie of om een offerte. Wij doen het nodige voor u.

Expertise in schade

Bovendien hebben wij door de jaren heen heel wat expertise verworven in een correcte en snelle schade-afhandeling en individuele bijstand. Als uw persoonlijke makelaar staan wij steeds aan uw kant. Onze meerwaarde tegenover andere makelaarskantoren is zeker en vast onze juridische kennis. Wij verdedigen uw belangen met raad en daad.

Onze verzekeringspartners

 

In de nabije toekomst zullen wij op deze pagina kort maar krachtig een aantal verzekeringen bespreken die verplicht of aan te raden zijn voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s en verenigingen. Op die manier kan u snel nuttige informatie opzoeken.

Ondertussen kan u natuurlijk steeds bij ons langskomen voor advies of een vraag over uw verzekeringen of het afsluiten van een verzekering!