Record Bank

Eenvoud, transparantie en vertrouwen

Als zelfstandig bankagent werken we exclusief samen met Record Bank.

Record Bank bewijst al jaren dat bankieren op een eenvoudige, veilige en transparante manier kan. Meer dan 700.000 klanten in België stellen die werkwijze op prijs. Wij geloven in dezelfde filosofie: Zakenkantoor Sempels in Geetbets zal u steeds op een heldere en correcte manier informeren over de bankzaken die bij u passen. U verdient een persoonlijke aanpak.

Record Bank is bekend omwille van zijn hoogrentende spaarrekeningen, kasbons en andere beleggingen, zijn gratis zicht- en effectenrekening en zijn Record Top Pensionfund, één van de best presterende pensioenspaarfondsen in Belgie.

Record Bank is tevens een ervaren kredietspecialist. Record Bank verleent kredieten aan particulieren en zelfstandigen. Leningen worden steeds op maat uitgewerkt voor de klanten. U kan daarom altijd terecht bij ons voor een woninglening op maat, een investeringskrediet, een autolening of een consumentenkrediet.

U kan alles over onze bankproducten nalezen op onze site van Record Bank: deze site geeft u een goed overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen. U kan er bijvoorbeeld ook terecht voor een simulatie van uw beleggingen of uw lening.