Over ons kantoor

Ervaring

Zakenkantoor Sempels is meer dan 30 jaar geleden opgericht door Willy Sempels en Lydia Bamps.

Het kantoor heeft zich inmiddels versterkt met Chiel Sempels. Hij is jurist van opleiding, heeft meerdere jaren gewerkt als advocaat en is de geschikte persoon om de voorwaarden van uw polis kritisch te bekijken en schadegevallen te beheren.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Zakenkantoor Sempels behartigt al uw belangen op vlak van verzekeringen. Als verzekeringsadviseurs staan wij garant voor een persoonlijke service. Aan de hand van uw vragen en behoeften beoordelen wij welke verzekeringen belangrijk zijn voor u, uw gezin, of uw bedrijf. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar verbinden wij er ons toe het aanbod van diverse verzekeringsmaatschappijen kritisch te vergelijken en de beste voorwaarden voor u te bekomen. Door onze nauwe contacten met onze partnermaatschappijen verzekeren wij u keer op keer tegen de scherpste tarieven met de meest uitgebreide dekking.

Bovendien hebben wij door de jaren heen heel wat expertise verworven in een correcte en snelle schade-afhandeling en individuele bijstand. Als uw persoonlijke makelaar staan wij steeds aan uw kant. Onze meerwaarde tegenover andere makelaarskantoren is zeker en vast onze juridische kennis. Wij verdedigen uw belangen met raad en daad.

Aarzel niet en vraag ons om een offerte. U kan ook steeds terecht bij ons als u vragen heeft over uw verzekering of over verzekeringen in het algemeen.

Kom eens langs

U bent uiteraard altijd welkom in ons kantoor tijdens de openingsuren. Buiten deze uren maken wij graag een afspraak op ons kantoor of bij u thuis. Voor dringende zaken kan u ons permanent bereiken, via het vaste telefoonnummer 013 46 19 55.