Over ons kantoor

Ervaring

Zakenkantoor Sempels in Geetbets is meer dan 30 jaar geleden opgericht door Willy Sempels en Lydia Bamps. Willy Sempels is de zaakvoerder van het kantoor. Hij kan terugvallen op een jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringswereld. Met zijn ervaring tracht hij de klanten zo goed mogelijk te informeren en adviseren.Lydia Bamps neemt de administratie en de dagelijkse werking binnen het kantoor voor haar rekening.

Het kantoor heeft zich inmiddels versterkt met Chiel Sempels. Hij is jurist van opleiding, heeft meerdere jaren gewerkt als advocaat en is de geschikte persoon om de voorwaarden van uw polis kritisch te bekijken en schadegevallen te beheren.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Zakenkantoor Sempels behartigt al uw belangen op vlak van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten. Als verzekeringsadviseurs staan wij garant voor een persoonlijke service. Aan de hand van uw vragen en behoeften beoordelen wij welke verzekeringen belangrijk zijn voor u, uw gezin, of uw bedrijf. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar verbinden wij er ons toe het aanbod van diverse verzekeringsmaatschappijen kritisch te vergelijken en de beste voorwaarden voor u te bekomen. Door onze nauwe contacten met onze partnermaatschappijen verzekeren wij u keer op keer tegen de scherpste tarieven met de meest uitgebreide dekking.

Bovendien hebben wij door de jaren heen heel wat expertise verworven in een correcte en snelle schade-afhandeling en individuele bijstand. Als uw persoonlijke makelaar staan wij steeds aan uw kant. Onze meerwaarde tegenover andere makelaarskantoren is zeker en vast onze juridische kennis. Wij verdedigen uw belangen met raad en daad.

Aarzel niet en vraag ons om een offerte. U kan ook steeds terecht bij ons als u vragen heeft over uw verzekering of over verzekeringen in het algemeen.

Zelfstandig agent Record bank

Als zelfstandig bankagent werken we exclusief samen met Record Bank. Record Bank is vandaag — na de vier grootbanken- een van de grootste retailbanken in Belgie met 700 zelfstandige kantoorhouders en 800.000 trouwe klanten. Bovendien is Record Bank een van de laatste echt 100 % Belgische banken.

Record Bank is bekend omwille van zijn hoogrentende spaarrekeningen, kasbons en andere beleggingen, zijn gratis zicht- en effectenrekening en zijn Record Top Pensionfund, één van de best presterende pensioenspaarfondsen in Belgie. Sparen en beleggen tegen de hoogste rentevoeten op de markt doet u met Zakenkantoor Sempels en Record Bank.

Record Bank en Zakenkantoor Sempels zijn tevens ervaren kredietspecialisten. Record Bank verleent kredieten aan particulieren en zelfstandigen. Leningen worden steeds op maat uitgewerkt voor de klanten. U kan daarom altijd terecht bij ons voor een woninglening op maat, een investeringskrediet of een consumentenkrediet. Wilt u bouwen of verbouwen, dan adviseren wij u graag over uw hypothecaire lening.

Kom eens langs

U bent uiteraard altijd welkom in ons kantoor tijdens de openingsuren. Buiten deze uren maken wij graag een afspraak op ons kantoor of bij u thuis. Voor dringende zaken kan u ons permanent bereiken, via het vaste telefoonnummer 011/58 27 47 en dit 7 dagen op 7.