2015: tijd voor een check-up!

0 Flares 0 Flares ×

De start van een nieuw jaar is het ideale moment om uw verzekeringen en beleggingen te laten nakijken en waar mogelijk te optimaliseren. Wij doen dit samen met u. U kan er enkel wel bij varen.

We leggen even uit aan de hand van twee voorbeelden waarom dit nuttig is.

Voorbeeld 1: Brandverzekering

U heeft zoals elke verstandige burger een brandverzekering. Waarschijnlijk bent u al meerdere jaren tevreden over uw brandpolis omdat u ze gelukkig niet (veel) heeft moeten aanspreken. In deze brandverzekering zijn de verzekerde kapitalen van uw gebouw en inhoud vastgesteld. Het spreekt voor zich dat deze in de loop der jaren wijzigen, vaak zonder dat u er bij stilstaat.

Zelfs al indexeert uw waarborg jaarlijks, dan nog merken wij dat verscheidene polissen niet meer actueel zijn: dit kan voor onaangename verrassingen zorgen op het ogenblik dat u schade lijdt en de brandverzekering moet aanspreken. Daarom raden wij aan om minstens elke vijf jaar uw polis te laten actualiseren.

Wij zijn steeds bereid uw polis na te kijken en bij u langs te komen om correct te kunnen verzekeren.

Voorbeeld 2: Slapende spaarrekeningen

Mensen doen veel moeite om een zo laag mogelijke interestvoet te vinden voor hun krediet. Dat is volkomen terecht.
Naar de spaarrekening wordt veel minder omgekeken.

Waarom? Op termijn maken de samengestelde interesten ook een groot verschil. Wij bieden klanten steeds de spaarrekening uit ons gamma met het hoogste rendement.

Afhankelijk van de klant is een hogere basisrentevoet of een hogere getrouwheidspremie belangrijk. U heeft jaren geleden waarschijnlijk een spaarrekening geopend samen met uw zichtrekening. Heel vaak blijkt dat deze spaarrekeningen weinig tot niks opbrengen.
Kom eens langs bij ons of neem contact op, wij nemen de tijd om dit met u te bespreken.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Email -- LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×
0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Email -- LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×